Pénteken megnyitja kapuit a VIII. Junior Expo

A hagyományokhoz hűen az Agria Park ad otthont a sikeres fiatalok találkozójának a Junior Expo keretében, immár 8. alkalommal. A megnyitó 2017. március 3-án 10 órakor lesz a nagyszínpadon. Az ünnepélyes szalagátvágást követően a kiállítás pénteken és szombaton 10-18 óra között látogatható.

A kiállítók vállalkozásukkal már bebizonyították, érdemesek arra, hogy példaképek legyenek a fiatalabb és az idősebb generáció számára egyaránt. A gasztronómia remekei mellett egyedi ékszerek, minőségi ruhák, bőrtermékek, discotechnika, médiastúdió, lakberendezési ötletek, műrattan termékek, ízléses virágdekoráció, illatékszer, filmtechnika, jármű-kontroll, babauszoda, 3D technológia és még sok minden lesz látható az Agria Park emeletén a szökőkút fölött, és a földszinti kiállítóhelyein felállított standoknál.

A vállalkozókat öttagú szakmai zsűri értékeli a „Jó vállalkozó, biztos jövő” verseny keretében, de az expó kiállítói egymásra is szavazhatnak: a legtöbb voksot elérő fiatal elnyeri a Kiállítók díját.

A szervező Agria Universitas Egyesület kiemelt feladatának tekinti a tehetségek támogatását. A Junior Expo-n, a gazdasági életben kiemelkedő teljesítményt nyújtó fiatal vállalkozók találkozóján a fiatal művészeknek, ígéretes tehetségeknek is lehetőséget adnak a bemutatkozásra, kapcsolatépítésre. A szökőkútnál megtalálható színpadon egész nap programok várják a látogatókat, ahol divatbemutatókkal, énekes, táncos produkciókkal, harcművészeti csoportokkal találkozhat a nagyközönség.

Az Expo kiállítás és vásár is egyben, ahol a látogatók különleges dolgokat vásárolhatnak, izgalmas technológiákkal ismerkedhetnek meg és nyereményjátékokban vehetnek részt.

Az Expo-túra nyereményjátéban hat sorsoláson gazdára talál több vacsorajegy, illatékszer-csomag, bőrtermékek, cukorvirágok, és számos egyedi készítésű termék. A szelvényeket a Junior Expo információs pultjainál lehet beszerezni. A sorsolások időpontjai pénteken is és szombaton is 13:30, 16:00 és 17:45. Az utolsó időpontban mindkét napon fődíjat is sorsolnak, ami egy-egy 150.000 Ft értékű jármű átvizsgálás.

A látogatók értékelhetik a kiállítókat, ez alapján adják át az Expo Közönségdíját a záróünnepségen, szombaton 18 órakor. A szavazók között értékes tárgyjutalmakat sorsolnak ki.

A VIII. Junior Expo minden programja ingyenes!

Leave a comment